Pakkaussuunnittelu

MiFU –vegepihville

Valio

MiFU-sarjan vegepihveille alettiin kehittää designia ja pakkausratkaisua käsi kädessä. Tällainen tilanne on optimi niin suunnittelijan kuin prosessinkin kannalta, jolloin kaikki projektin osapuolet istuvat alusta saakka samassa pöydässä.

Tämä Valion uusi vegetuote on täysin kasviperäinen olemassa oleviin MiFU-perheen tuotteisiin verrattuna. Tästä syystä pakkaussuunnittelu lähti rakentumaan voimakkaasti kasviperäisyysteeman ympärille. Tuotteen käyttötarkoitus haluttiin esittää selkeästi, jotta uudenlainen tuote on ymmärrettävä nopeallakin vilkaisulla kaupan hyllyssä.

Tuotteen pakkaus on suunniteltu siten, että se on relevantti myös flexaajien, eli punaisen lihan vähentäjien keskuudessa. Tämä tuote sopii erinomaisesti korvaamaan jauhelihaa, joka myös tuotiin pakkauksessa näyttävästi esille. Erityisesti kun tuote on markkinoilla uudenlainen, pakkauksen viestit on tutkittava ja hiottava tarkoin.

Grillikauteen hyvin sopiva tuote sai pakkaukseensa käyttötarkoituksesta selkeästi kertovan kuvituksen. Kuvan hampurilainen leivinpapereineen on kotoisasti rakennettu annos, joka sopii jokaisen grillimestarin keittiöön. Juuttikangasmainen kuviointi tuo tuotteeseen sopivaa artesaanimaista keveyttä.

Vain ymmärretty tuote tulee ostetuksi.

Valiolla on todella osaavat tiimit läpi talon ja toimintojen. Heidän kanssaan työskennellessä on itselläkin kunnia oppia koko ajan uutta!

Ruoka & Juoma
Brändäys, Kuvitus, Pakkauskonseptointi, Pakkaussuunnittelu, Pakkausuudistus, Tuotekehitys, Viestintä

Oliko artikkeli kiinnostava?