Asiakkaat

Suositukset

Tervetuloa lukemaan täältä muiden kokemuksista yhteistyöstä DesignCompanyn Outi Oravaisen kanssa.

Outi on pakkaussuunnittelun huippuammattilainen. Hänen kanssaan työskentely on mutkatonta ja tulokset puhuvat puolestaan. Suosittelen.

Juhana Pilkama
Pakkauskehitysvastaava,
Valio

Outi on ollut parinkymmenen vuoden aikana mukana lukuisissa onnistuneissa FMCG-projekteissa, joissa on lanseerattu uusi brändi tai uudistettu väsynyt konsepti. Hän on panoksellaan ollut tärkeässä roolissa näiden onnistumisten kannalta. Outin kanssa on helppo työskennellä. Hän toimii erittäin tehokkaasti ja nopeasti sekä näkee runsaasti vaivaa perehtyäkseen projekteihin huolella.

Matti Rihko
Teknologiasijoittaja,
Raision ex-toimitusjohtaja

Outi saa nopeasti kiinni briiffistä ja hänen kanssaan on mukava pallotella ideoita. Outi on suunnittelijana taitava, huolellinen ja tehokas. Vahva suositus.

Ida Kupari
Head of Product Development & Sourcing,
Hartwall

Olen tehnyt Outin kanssa useita erilaisia pakkaussuunnitteluprojekteja vuosien saatossa. Hän työskentelee luovasti, tarkasti ja nopeasti annetun briiffin mukaisesti, mutta uskaltaa tarvittaessa myös haastaa asiakasta parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Olen ollut erittäin tyytyväinen saavutettuihin tuloksiin. Yhteistyö Outin kanssa on aina ollut erittäin sujuvaa ja miellyttävää. 

Suosittelen Outia lämpimästi kaikkiin pakkaussuunnitteluprojekteihin!

Tomi Järvenpää
Green Mountain Oy

Outin kanssa toimiessa on aina voinut luottaa aikatauluissa pysymiseen sekä toiminnan laatuun.

Ilkka Harju
Packaging Services Director, EMEA,
Metsä Board

Outi osaa kuunnella rivien välistä, nähdä sen, mitä itse asiakkaana ei ole vielä osannut katsoa. Outin intohimo työhön, luja ammattitaito ja aito inhimillisyys luo lopputuloksen jota tajuaa toivoneensa vasta kun sen näkee! Emme voisi olla tyytyväisempiä saumattomaan ja kaikkien mielipiteitä kunnioittavaan yhteistyöhön jota olemme Outin kanssa saaneet tehdä, voimme todella lämpimästi suositella!

Essi Sivula
Omistaja,
Mattila Bros

Outi ymmärtää hyvin projektin tarpeet ja löytää ideat sekä ratkaisut uuden konseptin luomiseksi. Outin kanssa on helppo työskennellä ja hän on erittäin joustava aikataulujen suhteen. Suosittelemme.

Henri Himanen
Tuotepäällikkö,
Omat merkit,
Tokmanni

Outi Oravaisen kanssa on todella helppoa ja nopeaa toimia. Erityisesti arvostan ketteryyttä, rohkeita ehdotuksia ja Outin luonnollista designia.

Mari Heikkilä
Tuotemerkki- ja viestintäpäällikkö,
kansainvälinen toiminta
,
Kalaneuvos Oy

Oli ilo työskennellä Outin kanssa uuden Miny -brändin identiteettityön parissa. Hän kuuntelee asiakasta ja tuo sen pohjalta toteutuskelpoisia ideoita esiteltäväksi. Suosittelen häntä, jos haet ammattitaitoista ja mukavaa yhteistyökumppania!

Minna Varsta
Marketing Manager,
Tokmanni

Outi on raudanluja ammattilainen, jolla ei mene projektien edessä sormi suuhun. Raikkaita ideoita ja ymmärrys alan vaatimuksiin ovat erittäin korkealla tasolla. Todella laadukasta jälkeä!

Jaakko Siimeslahti
Product and Development Manager,
Norex Selected Brands

Olemme luoneet yhdessä Outin kanssa yrityksemme edelläkävijän brändin, joka perustuu massasta erottuvaan ”vaahtokarkkikuosiin”. En ole puuttunut Outin työhön. Luotan siihen, että hän sanoo, kun meillä on jossain ongelma.

Toni Rantala
Kondiittorimestari,
yrittäjä ja Koko Suomi leipoo -tuomari,
Konditoria pH7 Oy

Painon näkökulmasta Outin kanssa työskentely on sujuvaa, sillä hän toimittaa meille aina painovalmiit aineistot ja miettii kanssamme teknisen toteutuksen yksityiskohdat painotavasta riippumatta.

Antti Grönberg
Myyntipäällikkö,
Grano Oy

DesignCompanyn ammattitaidolla saimme vietyä brändiä haluamaamme suuntaan ja lopputulos oli merkittävästi parempi kuin oma alkuperäinen tavoitteemme.

Tuomo Saarni
Toimitusjohtaja,
Tam-Silk Oy

Työskentely Outin kanssa on mutkatonta ja ammattimaista. Mukavien ihmisten kanssa on mukava tehdä projekteja. Fiilis näkyy myös lopputuloksessa.

Virpi Korhonen
Projektipäällikkö,
Uusi puu -hanke

Työskentely Outin kanssa on mutkatonta ja ammattimaista. Mukavien ihmisten kanssa on mukava tehdä projekteja. Fiilis näkyy myös lopputuloksessa.

Tepi Ylä-Hemmilä
Leipuri,
Viipurilainen Kotileipomo Oy

Minulla on ollut ilo työskennellä Outin kanssa vuosien varrella eri rooleissa. Outin kanssa työskentely on ihanan helppoa ja arvostan korkealle hänen osaamistaan ja näkemyksiään. Outiin voi aina luottaa ja hän on sekä nopea, että joustava työssään. Helppo suositella häntä!

Mari Hänninen
Product Manager
Norex Selected Brands Oy
Scroll to Top