Outi Oravainen DesignCompanyn perustaja ja pakkaussuunnittelija työhuoneessaan

Asiakkaan menestys on intohimoisen yrittäjän suurin kannustin

Suunnittelemamme pakkaus nostaa tuotteesi arvoa. Suunnittelemme idearikkaita pakkauskonsepteja ekologisista lähtökohdista. Hallitsemme koko pakkaussuunnitteluprosessin ideasta valmiiksi tuotteeksi ja sovellamme sitä asiakkaan liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseksi. Vankka tekninen osaaminen takaa, ettei asiakkaan budjettia tuhlata toteuttamiskelvottomiin ideoihin.

Vuosikymmenten kokemus ja monipuoliset työtehtävät pakkaussuunnittelun parissa antavat valmiudet ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja auttaa asiakasta keskittymään liiketoiminnan kannalta tärkeisiin asioihin.

Outi Oravainen
Designcompany

Pakkausprojektien johtaminen nojaa vankkaan asiantuntemukseen

Pakkausten suunnittelu tuntuu sitä luontevammalta ja motivoivammalta, mitä enemmän asiantuntemusta on vuosien varrella kertynyt. Kun on kokemusta niin suunnittelutoimiston riveistä, kuin teollisuuden parissa työskentelystäkin, on luontevaa tarttua monenlaisiin pakkauksia koskeviin haasteisiin. DesignCompany auttaa niin yksittäisissä pakkausuudistukissa, kuin isojen pakkausprojektien suunnittelussa ja läpiviennissä.

Suosittelevat asiakkaat ovat paras käyntikortti

Asiakkaan etujen ajaminen ja ehdoton luotettavuus ovat DesignCompanyn arvoja. Luovassa työssä yhteistyökyky on elinehto – luovuus nimittäin toimii vain hyvässä ilmapiirissä. DesignCompany on pidetty yhteistyökumppani. Tämän todistaa usean suosittelijan lausunto. Suunnittelemamme projektit valmistuvat aina joustavasti ja ajallaan.

Yhteistyössä on voima

Laaja ja taitavaksi todettu vuosien aikana koottu kumppaniverkosto on kaikissa projekteissa käytettävissämme. DesignCompany tekee yhteistyötä esimerkiksi kuvittajien, stylistien, valokuvaajien, rakennesuunnittelijoiden, kuvankäsittelijöiden, materiaalivalmistajien, ruokatieteilijöiden, kielenkääntäjien, reprojen ja painojen kanssa.

Scroll to Top