Outi Oravainen
DesignCompany

Some markkinoinnin kanavana

TikTok on mahtava alusta! Siellä käydään upeita vuoropuheluita. Olen saanut Pakkaussuunnittelija Outi -tilini seuraajilta erilaisia näkökulmia pakkaamiseen. Paljon sellaisia asioita, jotka eivät itselläni ole käyneet edes mielessäkään.

Olen itse sisältöjä tekemällä ja eri sosiaalisen median alustoja omakohtaisesti käyttämällä oppinut valtavasti somen voimasta. Rohkaisen kaikkia ottamaan nämä alustat viimeistään nyt käyttöön.  Sosiaalinen media antaa parhaimmillaan todella paljon. Tuotteesi ja brändisi saattaa saada systemaattisella työllä somessa valtavasti positiivista näkyvyyttä.

Aloin tehdä videoita TikTokiin tilillä Pakkaussuunnittelija Outi kesällä 2022. En ollut juurikaan itse käyttänyt sovellusta aiemmin. Aloittaessani olin aika skeptinen, mutta olettamukseni alustan toksisuudesta osoittautui nopeasti täysin vääräksi.

Tilini käsittelee kaikkea pakkauksiin ja brändäykseen liittyvää. Tuon esille uusia lakeja ja direktiivejä alaan liittyen. Puhun trendeistä ja mitä maailmalla pakkaussuunnittelun rintamalla tapahtuu. Vastailen myös ahkerasti seuraajieni kysymyksiin.

Vuoropuhelu ihmisten kanssa TikTokisssa on yksi parhaista asioista, joita sosiaalinen media on minulle tuonut. Sinullakin on kaikki mahdollisuudet tuoda haluamiasi asioita ja arvoja esille somessa ja saada ihmiset kiinnostumaan sanomastasi. Suosittelen!

Pakkaussuunnittelija Outi Helsingin Sanomien artikkelissa
Kuvakaappaus Helsingin Sanomien tekemästä jutusta Pakkaussuunnittelija Outin TikTokista