Outi Oravainen
DesignCompany

Some markkinoinnin kanavana

TikTok on mahtava alusta! Siellä käydään upeita vuoropuheluita. Olen saanut Pakkaussuunnittelija Outi -tilini seuraajilta uusia, erilaisia näkökulmia pakkaamiseen. Monet näistä ajatuksista eivät ole käyneet itselläni edes mielessä ennen omaa somekanavaa.

Olen itse sisältöjä tekemällä ja eri sosiaalisen median alustoja käyttämällä oppinut valtavasti somen voimasta. Rohkaisen kaikkia ottamaan nämä alustat viimeistään nyt käyttöön.  Sosiaalinen media antaa parhaimmillaan todella paljon. Tuotteellesi ja brändillesi on mahdollista saada systemaattisella työllä somessa valtavasti positiivista näkyvyyttä.

Aloitin tekemään videoita TikTokiin tilillä Pakkaussuunnittelija Outi kesällä 2022. En ollut juurikaan itse käyttänyt sovellusta aiemmin. Aloittaessani olin melko skeptinen, mutta olettamukseni alustan toksisuudesta osoittautui nopeasti vääräksi.

Tilini käsittelee kaikkea pakkauksiin ja brändäykseen liittyvää. Tuon esille uusia lakeja ja direktiivejä alaan liittyen. Puhun trendeistä, ja kerron mitä pakkaussuunnittelun alalla tapahtuu maailmalla. Vastailen myös ahkerasti seuraajieni kysymyksiin ja toiveisiin.

Vuorovaikutus ihmisten kanssa TikTokisssa on yksi parhaista asioista, joita sosiaalinen media on minulle ja yritykselleni tuonut. Sinullakin on kaikki mahdollisuudet tuoda haluamiasi asioita ja arvoja esille somessa ja saada ihmiset kiinnostumaan sanomastasi. Suosittelen!

Pakkaussuunnittelija Outi Helsingin Sanomien artikkelissa
Kuvakaappaus Helsingin Sanomien jutusta, joka kertoo Pakkaussuunnittelija Outi -TikToktilistäni
Scroll to Top