Kotimaista vaatetuotantoa perinteikkäästi

Visuaalinen ilme historiaa vaalien, Tam-Silk

Tam-Silk on ekologisia vaatteita Suomessa jo vuodesta 1925 valmistanut yritys, jonka kotimaiset tuotteet syntyvät Kangasalan tehtaalla puuvillasta, merinovillasta, villasilkistä sekä bambusta. Tam-Silkillä on pitkä historia ja tämän kotimaisiin oloihin sopivia vaatteita valmistavan brändin kanssa työskentely oli minulle hyvin mieluinen tehtävä.

Tehtäväkseni sain uudistaa historiaa havisevan perinteikkään logon ja suunnitella yrityksen visuaalisen ilmeen. Uudistukseen sisältyivät graafinen ohjeistus sekä PowerPoint- esityspohjat. Yrityksen perinteikkäästä logosta välittyivät jo valmiiksi juuri oikeat arvot. Ehdotuksestani päädyimmekin stilisoimaan olemassa olevan logon tähän päivään uuden suunnittelemisen sijaan. Lisäksi yrityksen visuaalinen ilme uudistettiin värein, kirjasimin ja yrityksen olemassa olevaa kuvapankkia hyödyntäen

Oli upeaa työskennellä yhteistyökumppanin kanssa, jonka työ osaltaan varmistaa, että vaatteita valmistetaan Suomessa jatkossakin.

DesignCompanyn ammattitaidolla saimme vietyä brändiä haluamaamme suuntaan ja lopputulos oli merkittävästi parempi kuin oma alkuperäinen tavoitteemme.

Tuomo Saarni
Toimitusjohtaja,
Tam-Silk Oy
Usein ikonista ja toimivaa grafiikkaa kannattaa vaalia ja tuoda uutta mukaan sopivina annoksina.

Kiitos hyvästä yhteistyöstä Tuomo Saarni ja Tam-Silk!

Onnistunut visuaalisen ilmeen uudistus päivittää rakastetun brändin kadottamatta perinteitä ja arvoja.

Scroll to Top