Konditorian moninaiset pakkaukset

Herkulliset pakkaukset pH7

Konditoria pH7 täytti kymmenen vuotta vuonna 2017. Kondiittori ja omistaja Toni Rantala halusi uudistaa yrityksensä visuaalisen ilmeen syntymäpäivien kunniaksi. Siitä saakka olemme luoneet ja uudistaneet brändiä ja pakkauksia vaihe vaiheelta pitkäjänteisesti – jo viisi vuotta.

DesignCompany aloitti työn uudistamalla yrityksen logon. Logoon tuotiin ripaus luksusta aiemman suklaisen logon sijaan. Brändin haluttiin viestivän laadukkuutta käsintehtynä sekä puhtaita raaka-aineita ja innovatiivisia tuotteita.

Logouudistuksen rinnalla aloimme miettiä brändin viestiä laajemminkin. Asiakas antoi visuaalisen ilmeen osalta vapaat kädet luoda herkullinen maailma pakkausten ja muun materiaalin avulla. Muutamista erilaisista luonnoslinjoista valikoitui helposti värikkään ja tunnistettavan kuvion ja puhtaan valkean liitto. Mukaan otettiin sopiva annos mustaa ja kultaa.

Olemme luoneet Outin kanssa leipomostani edelläkävijäbrändin, joka perustuu massasta erottuvaan ”vaahtokarkkikuosiin”. Minun ei ole tarvinnut puuttua Outin työhön. Luotan siihen, että hän sanoo, kun meillä on jossain ongelma.

Toni Rantala
Kondiittorimestari,
yrittäjä ja Koko Suomi leipoo -tuomari,
Konditoria pH7 Oy
Tuotteet houkuttelevasti esiintuovat mustat macarons-pakkaukset ovat saaneet paljon kiitosta kuluttajilta.
Lakupallot ovat todella suosittuja. Valtavasta valikoimasta on lähes mahdotonta valita vain yksi suosikkimaku. Niinpä olemme suunnitelleet lakupalloille myös keräilypakkauksen. Värikkäistä pakkauksista saa koottua myös vaikka näyttävän lahjan. Valikoimista löytyy myös valmiiksi pakattuja lahjalaatikoita suosikkimauilla.

Ekologiset pakkausratkaisut

Ekologiset pakkausmateriaalit ovat olleet yksi punainen lanka suunnittelumme viitoittajana. Kierrätysmerkinnät on otettu huomioon pakkauksissa mahdollisuuksien mukaan.

Kaikki pakkausmateriaalit todella noudattavat samaa visuaalista ilmettä. Jokainen leipäpussi ja leivostarjotinkin. Tarroilla saa paljon kivaa ilmettä aikaan ja niillä on tärkeitä funktionaalisia tehtäviä pakkauksissa.

Tonin macaronsit ja leivokset ovat tajuttoman herkullisia. Värikkäät ja leikkisät pakkaukset tuovat tuotteet juuri oikealla tavalla esille kaupan hyllyssä. Paperipusseissakin toistuva brändin mukainen painatus houkuttelee ostamaan tuoreita ihania tuotteita leipomon hyllystä.

Eri kokoiset macarons-pakkaukset ovat yhdessä näyttävän herkullinen sarja, joka houkuttelee ottamaan pakkauksen hyllystä käteen.

Lakupallojen suosio on valtaisa

Värikkäät lakupallot muodostavat yhdessä ohittamattomia pakkauskokonaisuuksia myymälöissä.

Lakupalloista Toni on kehittänyt ilmiön. Meidän värikkäät pakkauksemme yhdistettynä tyylikkäisiin mustiin massaesillepanoihin ovat piste i:n päälle myymälöissä. Lakupalloja on lukuisissa mauissa, joista jokainen kuluttaja varmasti löytää suosikkinsa.

Brändille sopiva kuosi on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi. Sitä on ollut helppo vuosien varrella monistaa moninaisiin materiaaleihin pakkauksissa, markkinointimateriaaleissa, verkkosivuilla ja muussa brändäyksessä. Toni kutsuu kuosia psykedeeliseksi – psykedeliassa on se hyvä puoli, että monivärisenä se sopii yhteen kaiken kanssa.

Itsekin yrittäjänä nostan hattua Tonille ja hänen tiimilleen valtavan hyvin menestyvästä yrityksestä ja onnistuneesta yhteistyöstä monien tahojen kanssa. Toni on osoittautunut vuosien varrella reiluksi ja omalla tavallaan vaativaksikin yhteistyökumppaniksi.

Kaikki turha muovi on jätetty pakkauksista pois.
Projektin alussa suunnittelimme visuaalisen ilmeen lisäksi logon ja leipomon peruspakkaukset, kuten leipäpussien designit.
Scroll to Top