Outi Oravainen
DesignCompany

Pakkaussuunnittelu nojaa yrityksen strategiaan

Pakkauksilla toteutetaan yrityksen laatimaa strategiaa. Vihreät arvot sellaisenaan eivät enää ole toimiva strategian osa, vaan itsestäänselvyys. Pakkausten avulla on mahdollista ilmentää ja toteuttaa monia arvoja ja päämääriä.

Oikein laaditun liiketoiminnan strategian pohjalta luotu pakkauskonsepti on avainasemassa tuotteesi menestyksen kannalta. Valittu strategia näkyy niin pakkauksissa, kuin kaikissa muissakin yrityksesi materiaaleissa, toimintatavoissa ja viestinnässä.

Kokonaisvaltainen brändistrategia kannattaa ehdottomasti ottaa fokukseen. Hyvä strategia on tärkeä kilpailukykysi vahvistamiseksi ja sitä kautta menestyksen luomiseksi. Tavoitteet voi saavuttaa vain, jos ne on asetettu.

Vastuullisuus on useimpien yritysten strategiassa, ellei jo itsestäänselvyys. Siirtymällä pakkausratkaisuissa ekologisempiin vaihtoehtoihin on mahdollista saavuttaa vastuullisuuden ja hiilijalanjäljen alentamisen tavoitteita

Pelkkä kokemus tuotteesta ei ole koko totuus. Jokainen somepäivitys, asiakaspalvelukokemus, valokuva, tuoksu tai materiaali jättävät brändiisi jälkensä.

pH7 pakkausten suunnittelu on DesignCompanyn käsialaa