Outi Oravainen
DesignCompany

Suomalainen Menestysresepti -voitto kotiin!

Pääsin suunnittelemaan yhdessä Mattila Brosin tiimin kanssa heille upeat pakkaukset Suomalaista Menestysreseptiä varten. Suomalainen Menestysresepti on televisiosarja, jossa keitetään uudenlaiset elintarvikeideat valmiiksi tuotteiksi puolessa vuodessa.

Kun sain kutsun Mattila Brosin tehtaanmyymälälle sarjan kuvauksia varten loppukesällä 2022, en tiennyt yhtään, mitä tuleman pitää. Olin kuitenkin innolla mukana itselleni uudenlaisessa projektissa.

Kun saavuin kuvauspaikalle, kirkkaat valot tervehtivät minua jo ovelta. Tv-esiintymiset eivät välttämättä ole erikoisalaani, mutta ohjaaja osasi luoda rennon ilmapiirin. Kuvaussessio menikin yhdellä otolla varsin hyvin. Esittelin pätkässä Terolle uusimmat valokuvat pakkauksiin laitettuina ja tuotenimet viimeisteltyinä.

Aika lailla jännitin, kun tuo pakkausjakso sitten aikanaan näytettiin telkkarista. En yhtään tiennyt, onko minun juttujani edes otettu jaksoon mukaan, ja jos on, millä tavalla. Kämmenet hioten katsoin jaksoa, joka kuitenkin osoittautui iloiseksi yllätyksesksi. Tero nimittäin veti pakkauksilla tuomareilta täydet pisteet! Minäkin vilahdin jaksossa nopeasti. Voinpahan sanoa olleeni telkkarissa.

Terokin oli silmin nähden helpottunut. Hänen matkansa ohjelmassa oli siinne saakka ollut hieman kivikkoinen, ja Tero oli pisteissä ennen pakkausjaksoa altavastaajana. Tuomaristo kuitenkin arvosti pakkausten selkeyttä ja ymmärrettävyyttä, sekä hyvin viimeisteltyä ulkoasua. Myös sanalliset kierrätysohjeet saivat kiitosta.

Jos minulta kysytään, pakkausjakso käänsi Teron kelkan – siitä se voittokulku sitten alkoi. Lopulta Mattila Brosin valmisruokatuotteet voittivat koko kilpailun! Olen valtavan iloinen ja ylpeä koko meidän tiimistämme, sekä kiitollinen mahdollisuudesta olla mukana!

Scroll to Top