Outi Oravainen
DesignCompany

Grand Onen voitto Pakkaussuun­nittelija Outille

Olen tehnyt TikTokiin pakkauksista kertovaa sisältöä kesästä 2022 lähtien. Haluan levittää kanavallani pakkausten ilosanomaa kaikkien kuuluville. Missioni on, että ihmisillä olisi kanava josta saa puolueetonta informaatiota pakkauksista. Haluan kertoa niin luksusbrändien hulppeista pakkauksista, kuin arkisesta piimäpurkistakin.

Ihmiset ovat ottaneet kanavani todella hyvin vastaan. Saan paljon seuraajieni pakkauksia lainaan unboxattavaksi. Kommenteissa käydään vilkasta ja positiivista keskustelua pakkauksista laidasta laitaan. Ihmiset ovat kertoneet, kuinka he ovat alkaneet kiinnittää pakkauksiin paljon enemmän huomiota kaupoissa nyt, kun ovat katselleet niistä kertovia videoitani.

Eniten tämä matka yhteisöni kanssa on antanut kuitenkin minulle itselleni. Olen ymmärtänyt lisää siitä, miten kuluttajat näkevät asiat ja mistä ostopäätökset kumpuavat. Olen myös oppinut, mihin asioihin ihmiset kiinnittävät pakkauksissa ja brändeissä huomiota.

Keväällä 2023 sain hienon kunnianosoituksen, kun kanavani Pakkaussuunnittelija Outi valittiin Grand One -kilpailussa paras somepresenssi -kategorian voittajaksi. Olen otettu siitä, että ammattilaiset halusivat jakaa kunniaa yksittäiselle ihmiselle, eikä isolle tiimille ja markkinointibudjetille.

Tässä on oiva osoitus siitä, että aidolla tunteella ja palolla saa isoja asioita aikaiseksi. Suosituimmilla videoillani on TikTokissa puoli miljoonaa katselukertaa, mikä on Suomen mittakaavassa hieno saavutus.

Scroll to Top