Outi Oravainen
DesignCompany

Grand Onen voitto Pakkaussuunnittelija Outille

Olen tehnyt TikTokiin pakkauksista kertovaa sisältöä kesästä 2022 lähtien. Haluan levittää kanavallani pakkausten ilosanomaa kaikkien kuuluville. Missioni on, että ihmisillä olisi kanava josta saa puolueetonta informaatiota pakkauksista. Haluan kertoa niin luksusbrändien hulppeista pakkauksista, kuin arkisen piimäkin.

Ihmiset ovat ottaneet kanavani todella hyvin vastaan. Saan paljon seuraajieni pakkauksia lainaan unboxattavaksi. Kommenteissa käydään vilkasta ja positiivista keskustelua pakkauksista laidasta laitaan. Ihmiset ovat kertoneet siitä, kuinka he ovat alkaneet kiinnittää pakkauksiin paljon enemmän huomiota kaupoissa nyt, kun ovat katselleet niistä kertovia videoitani.

Eniten tämä matka yhteisöni kanssa on antanut kuitenkin minulle itselleni. Olen oppinut valtavasti siitä, miten kuluttaja ajattelee. Mistä ostopäätökset kumpuavat. Mihin asioihin ihmiset kiinnittävät pakkauksissa ja brändeissä huomiota.

Keväällä 2023 sain hienon kunnianosoituksen, kun kanavani Pakkaussuunnittelija Outi valittiin Grand One -kilmpailussa voittajaksi kategoriassa paras somepresenssi. Olen otettu siitä, että ammattilaiset halusivat jakaa kunniaa ihmiselle, ei isolle tiimille ja markkinointibudjetille.

Tässä on oiva osoitus siitä, että aidolla tunteella ja palolla saa isoja asioita aikaiseksi. Suosituimmilla videoillani on TikTokissa puoli miljoonaa katselukertaa.